Op zoek naar nieuwe tranen

Op zoek naar nieuwe tranen

Trots en dankbaar was ik om begin 2022 een interne transfer te maken binnen Golazo Nederland. Na 5 jaar Triple Double stapte ik over naar Golazo Sports. COVID-19 hing nog in de lucht. Maar de tientallen hardloop-, wandel- en fietsevenementen kwamen er toch écht weer aan. Net als de eerste editie van de World Padel Tour in Amsterdam. Ogenschijnlijk uit het niets moest en zou Golazo Sports er weer staan. Mijn opdracht na Corona was dan ook helder: herbouw samen met Wim Nuyts het team op een wijze die past bij deze tijd en zorg er tegelijkertijd voor dat alle evenementen weer op een rendabele wijze georganiseerd worden. Ik richtte me op sponsoring & partnerships, projectmanagement, marketingcommunicatie en customer care.

Dagmar van Stiphout

Vele nieuwe energieke collega’s aannemen en hen coachend en ontdekkend on the job verder helpen, samen met Wim een team smeden dat voor elkaar door het vuur ging, partners en sponsoren behouden en nieuwe enthousiast maken en binden, marketing & communicatiekracht verzamelen en inzetten om honderdduizenden mensen te verleiden zich in te schrijven en in beweging te krijgen. Regelmatig stonden we stil bij mooie nieuwe partnerships en deelnemer records. En vele weekenden aan het werk op de evenementen. Van een Urban Walk in Groningen of Breda tot ASML Marathon Eindhoven. En van de CZ Tilburg Ten Miles en de KLM Urban Trails tot NN Marathon Rotterdam.

Hoewel ik met trots terugkijk op de ontwikkelingen en resultaten, heb ik ook gemerkt dat wat de organisatie wenst om de vereiste vervolgstappen te zetten onvoldoende matcht met hoe ik kan en wil werken. Dit heeft me uiteindelijk doen besluiten om na een gedwongen periode van bezinning niet meer terug te keren in mijn rol bij Golazo Sports. Dat was zeker niet de intentie waarmee ik begin 2022 aan deze uitdaging ben begonnen. Maar wel een besluit waarin ik trouw ben aan mezelf.

Mijn functie bij Golazo Sports was naast werk ook een soort levensstijl. Meer dan 40 uur, altijd aanstaan, extra avonden, weekenden, etc. Jarenlang heb ik die flexibiliteit willen opbrengen, maar ook ten koste van mezelf of anderen. Meer vrijheid, minder reistijd, meer trouw zijn aan mijn waarden en beter mijn kracht inzetten, daar kies ik nu voor.

Daarom ben ik verheugd dat ik na zeven jaar weer als zelfstandig ondernemer aan de slag ga. Onder de naam Zeal Sports help ik vanaf april graag organisaties verder die via sport, bewegen, vitaliteit en/of sportevenementen hun doelstellingen willen bereiken én zichtbaar bij willen dragen een vitalere en gezondere samenleving. Mensen en organisaties samenbrengen en hands-on helpen hun ideeën en projecten te ‘boosten’ en concreet te maken. Deze als bevlogen kick starter/kwartiermaker van een 2 naar een 7 brengen. Vooral op het gebied van commercieel projectmanagment, sponsor- en partnershipmanagement, marketing & communicatie, propositie-ontwikkeling en/of business development.

  • Kolom bewerken
 
  • Tekstbewerker bewerken

Vanaf de eerste tot de laatste dag genoot ik van de samenwerking met mijn collega’s, partners en sponsoren, vrijwilligers en bovenal de honderdduizenden mensen die ieder op hun eigen niveau en (meestal..;-)) met plezier de eindstreep haalden. Regelmatig tot tranen geroerd. Dankbaar dat ik met en voor hen al mijn energie heb mogen geven. Met veel zin in de toekomst kijk ik uit naar nieuwe samenwerkingen en kennismakingen. Op zoek naar nieuwe tranen van geluk en dankbaarheid.